Salariu real

Definitie Salariu real

Acea cantitate de marfuri si servicii care poate fi procurata, intr-o anumita perioada de timp, de catre un salariat cu suma de bani reprezentand salariul nominal. Marimea salariului real depinde, deci, de marimea salariului nominal net, dar si de modificarea preturilor si tarifelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu real? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu real. Definitiile termenilor despre Salariu real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu real.