Sales Effect Research

Definitie Sales Effect Research

Studiu de marketing pentru a evalua efectul pe care il are o reclama sau orice alta activitate profesionala are sau a avut, pe vanzarile produsului la care se face reclama. Vezi Advertising Effectiveness

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Effect Research? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Effect Research.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Effect Research. Definitiile termenilor despre Sales Effect Research cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Effect Research, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Effect Research.