Sales Force Composite

Definitie Sales Force Composite

O metoda de previziune a cererilor ulterioare pentru un produs prin adunarea tuturor asteptarilor de vanzari ale tuturor membrilor unei echipe de vanzari, pe teritoriul fiecaruia

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Force Composite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Force Composite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Force Composite. Definitiile termenilor despre Sales Force Composite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Force Composite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Force Composite.