Sales Forecast

Definitie Sales Forecast

O estimare a volumului de vanzari, masurat in dolasi si unitati, pe o perioada planificata, in mod tipic , previziunile despre vanzari sunt facute pe baza trendurilor trecute, estimarile echipei de vanzari, sondajele intentiilor de cumparare, judecata manageriala si modelele cantitative

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Forecast? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Forecast.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Forecast. Definitiile termenilor despre Sales Forecast cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Forecast, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Forecast.