Sales Promotion

Definitie Sales Promotion

O forma de promotie care incurajeaza clientii sa cumpere produse prin oferirea de stimulente, cum ar fi concursuri, cupoane, lozuri, monstre, cadouri gratuite si asa mai departe, unul din cele patru elemente majore (cu advertising, vanzarea personala si publicitatea) al amestecului de promotie

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Promotion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Promotion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Promotion. Definitiile termenilor despre Sales Promotion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Promotion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Promotion.