Sales Report

Definitie Sales Report

Raportul detaliat al unui agent de vanzari ale apelurilor de vanzari si rezulatelor pe o perioada data , de obicei, un astfel de raport va include informatii cum ar fi volumul de vanzari ale unui produs sau linie de produse, numarul de conturi noi si deja existente, cheltuielile apelurilor. Vezi Call Report.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Report? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Report.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Report. Definitiile termenilor despre Sales Report cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Report, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Report.