Sales-Response Function

Definitie Sales-Response Function

O masura a nivelului cel mai probabil de vanzari pe o perioada data la diferite nivele de cheltuieli a oricareia dintre variabilele majore ale amestecului de marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales-Response Function? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales-Response Function.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales-Response Function. Definitiile termenilor despre Sales-Response Function cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales-Response Function, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales-Response Function.