Sales Tasks

Definitie Sales Tasks

Activitatile specifice jobului duse la bun sfarsit de agentii de vanzari, acestea ar putea sa includa sarcini directe de vanzari (realizarea de prezentari de produse potentialilor cumparatori, etc), sarcini indirecte (trimiterea prin posta a defite materiale de prezentare potentialilor cumparatori,etc) si sarcini ne-legate de vanzari(participarea la intalniri de vanzari, redactarea de rapoarte,etc)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Tasks? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Tasks.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Tasks. Definitiile termenilor despre Sales Tasks cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Tasks, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Tasks.