Sales Territory Performance Modeling

Definitie Sales Territory Performance Modeling

Metoda de evaluare a performantelor de vanzare pe un anumit teritoriu in care este construit, un model reprezentand factorii de mediu care ar fi putut avea impact teritoriului si asupra agentului de vanzari responsabil cu el, modelul asista un supraveghetor de vanzari pentru a intelege mai bine calitatea performantei

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Territory Performance Modeling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Territory Performance Modeling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Territory Performance Modeling. Definitiile termenilor despre Sales Territory Performance Modeling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Territory Performance Modeling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Territory Performance Modeling.