Sales Volume Analysis

Definitie Sales Volume Analysis

Un studiu detaliat al unei organizatii de vanzari, in unitati de profit, pe o perioada specxificata, analiza volumului de de vanzari (dupa regiune sau teritoriu, industrie, tipul de client, etc) este de obicei folosit ca ajutor in determinarea de eficientei efortului de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Volume Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Volume Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Volume Analysis. Definitiile termenilor despre Sales Volume Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Volume Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Volume Analysis.