Sales Wave Experiment

Definitie Sales Wave Experiment

O tehnica folosita pentru a testa reactia consumatorului la noile produse inainte de a le comercializa la scara larga, noile produse sunt plasate in casele consumatorilor pentru a determina reactia lor, si care urmareste rata de cumparare a produselor in cauza

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sales Wave Experiment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sales Wave Experiment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sales Wave Experiment. Definitiile termenilor despre Sales Wave Experiment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sales Wave Experiment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sales Wave Experiment.