Salon comercial permanent

Definitie Salon comercial permanent

Spatiu expozitional permanent, in care accesul se face liber, unde sunt prezentate produsele si serviciile unei firme si unde pot fi organizate diverse operatiuni de comunicare comerciala: conferinte de presa, lansari de noi modele de produs, demonstratii personalizate etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salon comercial permanent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salon comercial permanent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salon comercial permanent. Definitiile termenilor despre Salon comercial permanent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salon comercial permanent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salon comercial permanent.