Salon comercial

Definitie Salon comercial

Manifestare comerciala (regionala, nationala sau internationala), care reuneste expozanti apartinand unui anumit domeniu de activitate, unde se prezinta (spre vanzare) cumparatorilor profesionali si publicului esantioane, produse sau servicii, in vederea promovarii caracteristicilor, performantelor, tehnologiilor noi folosite, incheierii de contracte de afaceri. Salonul este un mijloc promotional prin care firma se prezinta mediului sau de activitate, un prilej de sporire a notorietatii si de imbunatatire a imaginii de marca. De asemenea, salonul este un mijloc privilegiat de informare in ceea ce priveste furnizorii, concurentii, de identificare a noutatilor pietei. Exemple: salon auto, salon de mobila, salon de carte s.a. Un salon in care se prezinta marcile de produs ale unei singure firme poarta numele de salon monomarca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salon comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salon comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salon comercial. Definitiile termenilor despre Salon comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salon comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salon comercial.