Poze Salvati Delta

 • Delta Studio susține asociația Salvați Dunărea și Delta

  Poza: Delta Studio susține asociația Salvați Dunărea și Delta

 • Delta Dunării – o lume solitară

  Poza: Delta Dunării – o lume solitară

 • Hai la scoala, in Delta Dunarii!

  Poza: Hai la scoala, in Delta Dunarii!

 • Saptamana Black Friday la Delta Studio

  Poza: Saptamana Black Friday la Delta Studio

 • Hilac impuscat de vanatori pe un fond de vanatoare in zona Teleac, judetul Alba. membrii Crispus au gasit atunci la analiza continutului gastric, 90% continut vegetal si anume porumb boabe demonstrand astfel caracterul generalist al speciei in zona de studiu

  Poza: Sonograme la hilaci în Delta Dunării

 • Un cadou pentru casa de la Delta Studio

  Poza: Un cadou pentru casa de la Delta Studio

 • Hai cu noi la scoala, in Delta Dunarii!

  Poza: Hai cu noi la scoala, in Delta Dunarii!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul salvati delta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la salvati delta. Pozele pe tema salvati delta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul salvati delta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la salvati delta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la salvati delta.