Sampling Principle

Definitie Sampling Principle

Ideea ca un numar mic de unitati alese la intamplare (monstra) dintr-o populatie (universul) va tinde sa aiba aceleassi caracteristici, si in aceleasi proportii, ca populatia ca intreg

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sampling Principle? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sampling Principle.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sampling Principle. Definitiile termenilor despre Sampling Principle cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sampling Principle, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sampling Principle.