Sampling

Definitie Sampling

Selectionarea unui sub-grup reprezentativ pentru o anumita populatie(sau “univers”)de la care se aduna informatii care pot fi generalizate la intreaga populatie in limitele erorii de sampling, limite calculate statistic(vezi: Confidence Limits, Quota Sampling, Random Sampling).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sampling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sampling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sampling. Definitiile termenilor despre Sampling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sampling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sampling.