sanctionare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sanctionare

 • sanctionare

  Bucuresti - 10 October 2011

  Comunicat de CNIPMMR

  CNIPMMR, confederatie patronala reprezentativa la nivel national, organizeaza pe data de 21 octombrie 2011, la sediul CNIPMMR, Seminarul National cu tema “Aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011, angajarea rasp ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: imm , intreprinzator , sanctionare , concediere

  Vezi toate comunicatele de presa despre sanctionare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sanctionare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sanctionare. Informatiile despre sanctionare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sanctionare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sanctionare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.