Sanctiune

Definitie Sanctiune

Masura de constrangere aplicata unei persoane fizice sau juridice ca urmare a neexecutarii unei obligatii, sanctiunea poate fi disciplinara, civila, penala, administrativa, patrimoniala etc.Vezi si Contraventie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sanctiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sanctiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sanctiune. Definitiile termenilor despre Sanctiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sanctiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sanctiune.