SanDisk    

Comunicate de presa si evenimente pe tema SanDisk

 • SanDisk

  Bucuresti - 1 March 2011

  Comunicat de Skin Media

  SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca va oferi iubitorilor de fotografie, alaturi de cea mai buna aparatura f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: nikon , skin , sandisk , velbon , marumi , lowepro , nik software

 • SanDisk. SANDISK prezinta SANSA, linia de MP3 Playere cu memorie flash

  SanDisk

  Bucuresti - 9 February 2006

  Comunicat de Atlas Corporation

  Sunet clar, meniu usor, memorie expandabila…toate intr-un aparat cu stil ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre SanDisk

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul SanDisk.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la SanDisk. Informatiile despre SanDisk cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul SanDisk, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la SanDisk, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.