Sandwich board

Definitie Sandwich board

Publicitate ambulanta sub forma unui/mai multor postere purtate in public de o persoana (unul in fata si altul in spate), care face cunoscuta o oferta (promotionala) locala/de proximitate, un eveniment, un protest etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sandwich board? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sandwich board.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sandwich board. Definitiile termenilor despre Sandwich board cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sandwich board, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sandwich board.