Poze Sanse egale

 • Are Romania sanse egale de dezvoltare economica cu statele din UE?

  Poza: Are Romania sanse egale de dezvoltare economica cu statele din UE?

 • Gala

  Poza: Gala "Femeia anului in afaceri" parte a proiectului "Respect si sanse egale pentru femei"

 • Egalitate de sanse...

  Poza: Egalitate de sanse...

 • Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

  Poza: Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sanse egale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sanse egale. Pozele pe tema sanse egale cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sanse egale, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sanse egale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sanse egale.