SANSIM CONSULTING - protectie si plus valoare pentru clienti

BUCURESTI - 31 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

SANSIM Consulting, firma cu capital integral romanesc, vine in intampinarea dorintei firmelor mici si mijlocii de externalizare a serviciilor din domeniile sanatatii-sigurantei in munca (protectia muncii) si cea de pregatire pentru situatii de urgenta (prevenirea si stingerea incendiilor, protectie civila).

Aparuta pe piata prestarii de servicii, echipa SANSIM Consulting detine competentele necesare pentru a realiza atat protectia angajatilor cat si conformarea top managementului onoratei clientele la noile cerinte ale legislatiei tot mai exigente din domeniile mentionate.
Cu acest parteneriat competent, clientii reusesc sa reduca cheltuieli importante prin evitarea amenzilor si a accidentelor de munca, a incidentelor periculoase.
In timp foarte scurt, prin instruire interactiva si moderna, control operational permanent, personalul constientizeaza necesitatea respectarii normelor si instructiunilor specifice, prima etapa catre implementarea unui sistem de management performant, necesitate stringenta a firmelor romanesti care doresc sa continue activitatea dupa momentul aderarii Romaniei la UE.
Toate aceste servicii sunt prestate la nivel european dar la preturi conforme cu realitatea de pe piata romaneasca.
Va stam la dispozitie la datele de contact de mai jos.

Despre SANSIM Consulting

Gama de servicii prestate de catre SANSIM Consulting este:
- instruire pe linie de protectia muncii, situatii de urgenta (PSI, Pr. Civila);
- identificare pericole si evaluarea riscurilor (INCDPM, HAZOP, MADS-MOSAR s.a.);
- implementarea sistemelor de management al calitatii, de mediu, sanatate-siguranta ocupationala;
- audit intern si extern al sistemelor de management (calitate, mediu, SSO);
- cursuri de management performant (top si operative management).
Andreica-Navruc Sebastian
Director Executiv
andreica@sansim.ro
office@sansim.ro