santate    

Comunicate de presa si evenimente pe tema santate

  • santate. Contractele Cost-Volum/Cost-Volum-Rezultat. Impactul asupra sistemului de santate din Romania

    santate

    Bucuresti - 20 April 2015

    Comunicat de Tarus Media

    ... santate din Romania". Evenimentul va avea loc la ...     comunicatul de presa

  • santate. Beneficiile uimitoare ale polenului crud

    santate

    Bucuresti - 1 July 2015

    Comunicat de Acasa Media

    Polenul este considerat unul dintre cele mai vechi suplimente alimentare, el fiind utilizat inca din antichitate datorita proprietatilor terapeutice pe care le are. Este un medicament natural menit sa trateze o multime de afectiuni, dar si sa confere ...     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: polen , produse apicole , apiland , cura de slabire , beneficiile polenului , santate

    Vezi toate comunicatele de presa despre santate

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul santate.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la santate. Informatiile despre santate cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul santate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la santate, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.