Poze Sapa

  • Simpozion Knauf - Noul sistem de sapa uscata pe baza de Placi de Ciment AQUAPANEL

    Poza: Simpozion Knauf - Noul sistem de sapa uscata pe baza de Placi de Ciment AQUAPANEL

  • Inchiriaza un dezumidificator profesional pentru uscarea sapei, tencuielii, gletului sau inainte de montarea parchetului

    Poza: Inchirierea unui dezumidificator profesional, solutia practica pentru uscarea constructiilor noi sau inundate

  • Masuratorile realizate cu Hidromat CM de la Gann va permit sa luati imediat decizia daca o suprafata este pregatita pentru montarea pardoselii.

    Poza: Care este momentul optim pentru montarea pardoselii?

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sapa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sapa. Pozele pe tema sapa cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sapa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sapa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sapa.