satefy    

Comunicate de presa si evenimente pe tema satefy

 • satefy. Safety Broker deschide un Call-Center pentru victimele accidentului din Bulgaria

  satefy

  Bucuresti - 22 September 2014

  Comunicat de SAFETY BROKER DE ASIGURARE SRL

  Safety Broker anunta infiintarea unui Call-Center dedicat, in vederea informarii familiilor victimelor tragicului accident rutier produs ieri in Bulgaria - in contextul in care polita de asigurare RCA a autocarului implicat a fost emisa de catre Safe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: asigurari , asigurari auto , broker asigurare , satefy broker

  Vezi toate comunicatele de presa despre satefy

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul satefy.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la satefy. Informatiile despre satefy cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul satefy, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la satefy, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.