satesc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema satesc

 • satesc. Indicator muzeu Berevoesti

  satesc

  Bucuresti - 2 November 2012

  Comunicat de Asociatia Monumentum

  Reţeaua Colecţiilor şi Muzeelor Etnografice Săteşti Particulare din România (RECOMESPAR) în parteneriat cu Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR) derulează un proiect de semnalizare turistică a muzeelor şi colecțiilor etnograf ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: turism , cultura , colectii , muzee , traditional , etnografic , satesc

  Vezi toate comunicatele de presa despre satesc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul satesc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la satesc. Informatiile despre satesc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul satesc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la satesc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.