Satisfactori

Definitie Satisfactori

Grupa principala de bunuri economice, constituita dupa criteriul destinatiei lor finale. Satisfactorii cuprind bunurile de consum personal (hrana, imbracaminte, locuinta etc.) si bunurile de consum social (servicii publice de sanatate, de educatie etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Satisfactori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Satisfactori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Satisfactori. Definitiile termenilor despre Satisfactori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Satisfactori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Satisfactori.