Poze Satului

 • ECDL, 5 licee 5 muzee, eveniment, eveniment Bucuresti, Muzeul Satului, liceeni, elevi, licee, muzee, Antipa, Militar, Minovici, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, concurs, cultura, cultura generala

  Poza: Final editie aniversara 5 licee 5 muzee la Muzeul Satului

 • Natură și culoare pe ulița satului românesc - 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”

  Poza: Natură și culoare pe ulița satului românesc - 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”

 • Magia satului tradiţional la Muzeul Naţional al Satului‚

  Poza: Magia satului tradiţional la Muzeul Naţional al Satului‚ "Dimitrie Gusti"

 • „Magia satului tradiţional la Muzeul Naţional al Satului‚ Dimitrie Gusti “

  Poza: „Magia satului tradiţional la Muzeul Naţional al Satului‚ Dimitrie Gusti “

 • Targul Mestesugarilor a reinviat pentru o zi traditiile satului romanesc

  Poza: Targul Mestesugarilor a reinviat pentru o zi traditiile satului romanesc

 • Lansare 5 licee 5 muzee Editia a 9-a

  Poza: Lansare 5 licee 5 muzee Editia a 9-a

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul satului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la satului. Pozele pe tema satului cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul satului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la satului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la satului.