Saturn    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Saturn

 • Saturn

  Bucuresti - 26 July 2005

  Comunicat de Radio 21 Romania

  Liberty Parade. Anul 5. Editia a 6 a. Pregateste-te. Sa intri intr-un nou Liberty Parade.Elibereaza-te. Danseaza. Bucura-te. Simte. Iubeste. Traieste. Priveste in jurul tau. ...     comunicatul de presa

 • Saturn

  Bucuresti - 4 August 2006

  Comunicat de Fundatia Motor Sport Romania

  ... ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Saturn

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Saturn.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Saturn. Informatiile despre Saturn cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Saturn, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Saturn, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.