Poze Savanah Kidkraft

  • Casuta de papusi mobilata Kidkraft Savana

    Poza: Casuta de jucarii Savanah, din gama de jucarii KidKraft, a castigat Right Start Best Toy/Best Baby Essentials Awards 2011

  • KidKraft

    Poza: Jucarii si piese de mobilier de la KidKraft

  • Bucatarii copii Kidkraft produse premiate international pentru siguranta lor acum si in Romania.

    Poza: Bucatarii copii Kidkraft produse premiate international pentru siguranta lor acum si in Romania.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul savanah kidkraft.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la savanah kidkraft. Pozele pe tema savanah kidkraft cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul savanah kidkraft, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la savanah kidkraft, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la savanah kidkraft.