Fii primul care se inscrie in concurs: Echipa Cadouri din Inima lanseaza sezonul concursurilor: in fiecare luna incepand cu luna mai, va asteptam sa participati si sa fiti premiati!

Oradea - 2 mai 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cadouri noi si atractive, idei interesante, sondaje de opinie special concepute pentru vizitatorii nostri si concursuri inedite cu premii speciale incepand cu luna mai pe www.cadouri-din-inima.ro

www.cadouri-din-inima.ro - mai 2007 - primul concurs Cadouri din Inima la care te invitam sa participi!
Sezonul concursurilor Cadouri din Inima, debuteaza cu o tema draga noua tuturor: cadouri si surprize placute daruite iubitului sau iubitei !
Urmareste zilnic stirile pe www.cadouri-din-inima.ro si incepand cu luna mai, inscrie-te la concurs si impartaseste-ne surpriza sau cadoul deosebit pe care i l-ai daruit partenerului tau cu ocazia zilei de nastere! Cel mai interesant raspuns va avea parte de un premiu special.
Detalii despre fiecare concurs veti afla vizitand www.cadouri-din-inima.ro !
Si pentru ca suntem o echipa care tine cont de parerile vizitatorilor si clientilor nostri si incercam sa va rasplatim fidelitatea, va asteptam cu un sondaj de opinie la care va invitam sa va spuneti parerea pentru a putea veni in intampinarea nevoilor si cerintelor dvs.
Nu ezitati sa vizitati Idei interesante, pentru a incepe fiecare zi intr-o maniera destinsa si optimista!
Noutati la cadouri ??????? Cu siguranta ca da .... chiar daca Iepurasul de Paste s-a dus, nu lasa sa treaca o zi deosebita fara a darui cuiva drag un cadou!
Te asteapta Ofertele noastre speciale de cadouri alese cu mult gust si rafinament, si nu numai ! Stii ca in magazinul online de cadouri deosebite, gasesti cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, unicate, bijuterii, cosmetice si doua categorii cu totul si cu totul speciale: Cadoul Good Taste of Tea si Cadoul de Multumire!

Daca inca nu ai vizitat magazinul online de cadouri deosebite www.cadouri-din-inima.ro , te asteptam s-o faci si sa ne impartasesti parerea ta ! Nu uita de concursul la care te asteptam sa participi! Fii unul dintre premiantii nostri! Un cadou special oferit de Echipa Cadouri din Inima abia asteapta sa ajunga la concurentul care va fi ales castigator.
www.cadouri-din-inima.ro - magazinul tau online de cadouri deosebite!

Despre SC AGRICOMIMPEX SRL

SC AGRICOMIMPEX SRL

RUSU ADELA
MANAGER