In curand la Alana's clase de aerobic pentru gravide...

Timisoara - 20 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Sport

Mentinerea unui tonus fizic bun usureaza atat sarcina cat si nasterea. Aceasta opinie s-a impus in dauna celei conform careia , femeia gravida trebuie sa se odihneasca mult , sa doarma si sa manance cat pentru doi. Exercitiile fizice le ajuta pe femei sa-si pastreze frumusetea, imbunatatesc tonusul muscular, corecteaza tinuta in vederea menajarii coloanei vertebrale care este foarte solicitata in timpul sarcinii. Exercitiile aerobice si de respiratie pregatesc gravida pentru nastere, prin insusirea tehnicii de coordonare a ritmului cu respiratia.
Alana’s este locul unde te simti bine, unde ajungi sa arati nemaipomenit, sa lasi in urma stresul de la serviciu. “ O femeie frumoasa, un trup perfect, un stil de viata sanatos ” , toate acestea pot deveni o realiatate la Alana’s .
Pe langa clasele de gimnastica aerobica special concepute pentru viitoarele mamici, Alana’s este deja recunoscuta in Timisoara pentru calitatea orelor de step aerobic, bosu training, pilates, gymball pilates, tae bo, dansuri moderne pentru copii. Antrenorii nostri sunt intotdeauna alaturi de cliente, asigurand individualitatea si efectul maxim al antrenamentelor, ei stiind cat de importante sunt sustinerea si incurajarea in scopul obtinerii obiectivelor propuse .

Despre SC ALANA'S SRL

Ca adresabilitate, centrul Alana's tinteste sa atraga doamne si domnisoare de toate varstele si din diverse domenii de activitate, de la doamne de varsta a treia care doresc sa-si mentina tonusul si stare de bine, pana la fete de 10-14 ani, cu mici probleme de greutate, pentru care se concep programe de fitness speciale.
Date contact:
Adresa: Str.Independentei nr.24, zona Balcescu, Timisoara, jud.Timis
Telefon: 0356110086
Persoana contact: Daniela Alexa
www.alanasfitness.ro
office@alanasfitness.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-alanas-srl/in-curand-la-alanas-clase-de-aerobic-pentru-gravide-