NOUA REVISTA PREMIUM - INSTITUT D'ECLAT

BUCURESTI - 20 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

INSTITUT D'ECLAT este noua revista glossy ce va fi prezenta pe piata romaneasca pana la sfarsitul anului. Cu o aparitie lunara, la nivel national si continut premium, Institut d'ECLAT va fi un ghid in materie de fashion&beauty si lifestyle!

Primul numar al revistei Institut d'ECLAT va fi lansat spre sfarsitul anului in curs.

Publicul tinta al revistei este format din femei si barbati cu varste intre 18-55 ani, cu resedinta in mediul urban, cu venituri medii si mari, studii liceale si universitare. Cititorii revistei sunt interesati de fashion, beauty, evenimente, cultura, travel dar si business, si vor sa se inspire pentru a ingloba ultimele trenduri in stilul lor de viata.

Campania de promovare a revistei se va desfasura pe print, radio, tv, outdoor si Internet.

Institut d'ECLAT va fi publicata lunar, la nivel national si va fi prezenta la toate chioscurile de ziare si institutiile de presa din Romania.

Pentru detalii suplimentare, colaborari sau angajari, nu ezitati sa ne contactati la adresele de mai jos!
Institut d'ECLAT cauta colaboratori pentru REDACTIA publicatiei, cv-urile se trimit la adresa resurse_umane@live.com

Despre SC Alanda-Tour SRL

INSTITUT D'ECLAT
Cristina Antonescu