Cadouri online cu pana la 40% discount de la Happy Santa

Oradea - 28 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail, Juridic, Internet

Live site

Beneficiezi acum pe CadouriDeTop.ro de cadouri online de calitate ridicata cu reduceri semnificative de la Happy Santa. Campania de reduceri Happy Santa va tine 10 zile pana in 07 Decembrie inclusiv si iti propune reduceri de pana la 40% la cadouri premium.

cadouri online

Happy Santa este o campanie de reduceri care iti ofera timp de 10 zile cadouri online la reducere. Pana in 07 Decembrie inclusiv poti achizitiona de pe CadouriDeTop.ro cadouri online cu reduceri de pana la 40%.

Silviu Octavian Huplea

Happy Santa este dornic sa-ti ofere in aceasta perioada cadouri cu reduceri semnificative. Ai acum posibilitatea sa te pregatesti pentru sarbatorile de iarna si sa achizitionezi cadouri online din timp astfel incat sa eviti aglomeratia de dinaintea Craciunului.

CadouriDeTop.ro ti-a pregatit o colectia extraordinara de cadouri de Craciun, accesorii pentru vinuri, minibaruri, globuri pamantesti, cadouri pentru copii, termosuri si cani termos, cadouri outdoor, portofele Tru Virtu, mouse-uri Click Car, produse de bucatarie, decoratiuni, ceasuri de perete, accesorii office si multe alte cadouri speciale.

Toate aceste cadouri sunt disponibile pana in 7 Decembrie la preturi excelente, unele cadouri avand chiar si 40% discount.

Colectia de cadouri de Craciun contine o multime de idei de cadouri cu specific de Craciun cum ar fi: cani de Craciun, ornamente Craciun, decoratiuni Craciun, incalzitoare cani cu usb, cutii de vinuri, lumanari, suporturi pentru lumanari, mingiute antistres, pixuri haioase cu specific de Craciun, ursuleti din plus, tablite cu Mos Craciun, platouri ceramice, brelocuri, ceainice si multe altele.

Campania Happy Santa aduce reduceri si la cadouri pentru barbati cum ar fi: minibaruri elegante realizate manual din lemn, accesorii vin si suporturi pentru sticlele de vin si globuri pamantesti tip Bar realizate in Italia. Si doamnele sunt rasfatate cu reduceri importante la cadourile home & deco cum ar fi: produse de bucatarie, decoratiuni pentru casa si ceasuri de perete.

Happy Santa acorda o atentie deosebita copiilor propunand cadouri speciale si inedite pentru copii cum ar fi: semne de carte, suporturi si scaunele pentru carti, lampi de carte, lupe, pusculite, jucarii plus, etc.

Te asteptam asadar pe CadouriDeTop.ro ca sa faci cunostinta cu Happy Santa si sa te inspiri din multimea de idei de cadouri de Craciun pe care acesta ti le propune.

CadouriDeTop.ro - Cadouri pentru orice ocazie

www.cadouridetop.ro

Despre SC Alexer SRL

Alexer SRL este unic distribuitor pe piata din Romania a urmatoarelor branduri de renume european: CLICK CAR PRODUCTS, TRU VIRTU, THINKING GIFTS si SMILEY ORIGINAL. Alexer Srl este totodata dezvoltatorul magazinelor online CadouriDeTop.ro si pandaGO.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-alexer-srl/cadouri-online-cu-pana-la-40-discount-de-la-happy-santa