Cofetarie Ana Pan pe bulevardul Lacul Tei!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Vineri, 5 noiembrie, ora 12.00, se deschide o noua cofetarie Ana Pan in regim de franciza, pe bulevardul Lacul Tei. Acesta se va alatura celor 19 magazine proprii si celor 6 francize deschise deja.

Din 5 noiembrie 2010, va asteptam in franciza Ana Pan din bulevardul Lacul Tei pentru a savura delicioasele produse de cofetarie, patiserie si panificatie preparate dupa „Reteta bunului gust”.

Gustoase si aromate, produsele de cofetarie, patiserie si panificatie de la Ana Pan, vor fi livrate la prima ora a diminetii si la ora pranzului.

Cofetaria este situata pe bulevardul Lacul Tei, nr. 56, bloc 19 , parter (in spatele Circului Globus).
Telefon 031.437.00.12, fax 031.437.00.13, e-mail: lacul.tei@anapan.ro

Despre ANA PAN SA

Componenta a arborelui-simbol Ana Holding, Ana Pan este o ramura a acestuia si este organizata ca o societate pe actiuni cu capital integral privat si a fost infiintata in 1994. Domeniile sale de activitate sunt: fabricarea produselor de cofetarie,bombonerie, gelaterie, patiserie, panificatie si comercializarea acestora in reteua de 19 magazine proprii si cele 7 magazine in regim de franciza.

Mariana Lepus
Director Dezvoltare Franciza

mariana.lepus@anapan.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ana-pan-sa/cofetarie-ana-pan-pe-bulevardul-lacul-tei