WWW. MYTRAINING.RO lanseaza free-trial-ul “Enlight”

BUCURESTI - 14 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intre 15 mai - 15 iunie, accesand www.mytraining.ro, veti putea beneficia de free-trial-ul EnLight (http://www.mytraining.ro/freetrial.htm). EnLight, prin cele 10 tool-uri de marketing si comunicare, reprezinta o solutie profesionista ce se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi optimizeze comunicarea multimedia.

Pentru a beneficia de EnLight trebuie doar sa accesezi sectiunea 'Request' de pe website-ul www.mytraining.ro si sa ne trimiti cateva imagini pe care le consideri relevante pentru activitatea companiei tale, insotite de prezentari (text) si inregistrari (audio-video). De asemenea, vei alege unul dintre cele 10 tool-uri prezente pe website in sectiunea EnLight, urmand ca noi sa iti trimitem produsul demo in maximum 3 zile.

EnLight este un produs final destinat atat interactiunii pe Internet, cat si offline. Acest concept reprezinta un suport real in prezentarile de marketing, sales, HR si prezentari cu un continut tehnic complex si descriptiv.

My Training propune clientilor sai instrumente unice de comunicare multimedia care pot fi folosite in e-learning, dezvoltare personala si profesionala, marketing, advertising si PR prin 3 module specializate: EnTrain | ing (Multimedia Presentation), EnLight (10 Marketing & Communication Tools) si nu in ultimul rand, EnLife (un instrument complex care genereaza: traininguri online, meetinguri, prezentari online, camere virtuale).

Solutiile MyTraining reprezinta un tool de business performant care produce in orice companie economii masive de resurse umane, financiare si de timp.

Dintre clientii MyTraining, mentionam: Publimedia – publisher al trustului MediaPro („Ce se intampla doctore?”, „APROPO”, „DESCOPERA”) TotalSoft, MTI Romania (Medical Technologies International), Tensor, Centrul Medical Mipet, Meditrade, Ortoprofil, Wright Medical Technologies International Inc. USA, White Yellow Cross.

Despre SC ARMANDALIN SRL

ARM&ALIN
Alin Ladaru
General Manager