Safety first! Asined- saci de transport valori, sigilii, pungi securizate- modalitati de transport al valorilor in conditii de maxima siguranta

BUCURESTI - 9 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania noastra produce o gama larga de saci pentru transportul valorilor in conditii de maxima securitate. Oferta noastra cuprinde modele si dimensiuni variate realizate din material textil biodegradabil ignifug si hidrofug.

In plus, ca metodele de securizare sa fie 100% inviolabile la sacii de transport valori puteti atasa sigilii de unica folosinta produse de compania noastra. Acestea pot fi personalizate cu nume, serie sau cod de bare. Sigiliile pot fi utilizate atat pentru saci de transport valori cat si pentru casete de valori pentru bancomate, masini, incinte etc.
De asemenea Asined este unic importator si distribuitor al produselor Orfix pentru o gama larga de pungi securizate ce pot fi personalizate cu logo, serie sau cod de bare. Caracteristicile lor asigura protejarea continutului impotriva deschiderii prin efractie. Aceste pungi sunt biodegradabile.

Despre SC Asined Product Impex SRL

Firma Asined este infiintata in 1991 cu capital 100% romanesc si se ocupa de productia de mase plastice si confectii textile industriale. Colectivul de 15 persoane se ocupa de producerea de repere pentru industria auto, cfr, componente pentru jucarii, saci industriali sau pentru transportul valorilor, portmantouri, steaguri sau huse auto. Asined detine in portofoliu principalii actori de pe piata bancara si piata auto din Romania.

021.316.27.85
office@asined.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-asined-product-impex-srl/safety-first-asined-saci-de-transport-valori-sigilii-pungi-securizate-modalitati-de-transport-al-valorilor-in-conditii-de-maxima-siguranta