Bikexpert introduce Card Avantaj

BUCURESTI - 8 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Bikexpert si Credit Europe Bank, lider pe piata cardurilor de credit, anunta implementarea platformei ce permite achizitionarea produselor in 8 rate fara dobanda,pentru detinatorii de CardAvantaj.

Bikexpert introduce Card Avantaj

Card Avantaj emis de catre Credit Europe Bank, sub sigla Visa sau Mastercard, este un card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie
efectuata.

“Ne bucuram sa putem oferi de astazi toate beneficiile unui card de credit binecunoscut si folosit de cateva sute de mii de consumatori din tara. Deschiderea unui nou mod de plata securizat si cu beneficii suplimentare este un plus pe care il punem la dispozitia clientilor.”
a spus Mircea Florescu, Director Bikexpert

Despre SC Assport Florescu SRL

In inima activitatii noastre se gaseste pasiunea pentru spatiile largi, pentru libertate si pentru biciclete.
Assport Florescu este singura companie din tara ce importa produsele faimoaselor brand-uri Cube, Kona si KHE. Datorita acestora ne mandrim ca putem acoperii intreaba gama de nevoi ale oricarui tip de rider, precum si a ciclistilor amatori. Expunem aceste produse precum si accesorii si echipamente conexe in cele 2 magazine din Bucuresti, precum si prin intermediului magazinului online.
Dragos Dimancea
dragos.dimancea@bikexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-assport-florescu-srl/bikexpert-introduce-card-avantaj