Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!

Cluj-Napoca - 11 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Internet

In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!“.

Solutiile de colaborare sociala IBM, care vor fi baza evenimentului sunt furnizate in Romania de catre compania de origine germana Beck et al Services, IBM Advanced Partner. Invitatii evenimentului, factori de decizie din cele mai importante companii romanesti din productie, servicii, asigurari, financiar, energie, retail, telecomunicatii si productie vor afla detalii despre solutiile de colaborare sociala IBM de la experti in acest domeniu: Siegfried Lautenbacher, CEO Beck et al. Services Group si Vojtech Trs
Collaboration Solutions Architect Leader CEE & CIS
IBM. Evenimentul va avea loc pe data de 24 Septembrie 2014 in sala de conferinte a hotelului Marriot din Bucuresti.

Conceptul Social Business Collaboration este relativ nou pe piata romaneasca iar scopul evenimentul este sa raspunda intrebarilor factorilor de decizie si a directorilor IT si sa ofere solutii pentru imbunatatirea modului in care oamenii lucreaza si interactioneaza in cadrul organizatiei, comunica si colaboreaza cu clientii si partenerii de afaceri sau aduc valoare adugata proceselor de business prin sporirea interactiunii umane.

Pentru mai multe detalii despre solutiile IBM de colaborare sociala, vizitati: www.ibm.com/social-business/us/en/

Despre SC Beck et al. Services SRL

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client. Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul central în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi de servicii pentru infrastructure informatice mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia. Beck et al. Services oferă servicii de support tehnic, consultanță pentru infrastructure și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, solutii de comunicare și colaborare sociala, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Serviciile oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 șimanagementul serviciilor IT.
Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România (2005), Brazilia (2009) și Elveția (2010). Astazi compania are aproximativ 50 de angajați în Germania și Elveția, 40 de în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 6,2 milioane de euro. Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, KWS SAAT AG, ZürcherKantonalbank, KWS Semințe SRL, Energobit SA, Salamandra Plus SRL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-beck-et-al-services-srl/puterea-solutiilor-de-colaborare-viitorul-este-social