Magazin de biciclete in Bucuresti cu plata in 10 rate lunare fara comisioane

BUCURESTI - 1 februarie 2010

Comunicat tip General in Sport

Bicishop este primul magazin de biciclete din Bucuresti unde poti cumpara biciclete cu plata pana la 10 rate lunare prin Card Avantaj si beneficiezi de avantaje in premiera.

Magazin de biciclete in Bucuresti cu plata in 10 rate lunare fara comisioane

Bicishop.ro este importator sau distribuitor pentru bicicletele Cube, Kellys, Kona, Merida, Magellan si Corratec, motiv pentru care ai posibilitatea pentru prima oara in Romania de a-ti achizitiona bicicleta in 10 sau chiar 12 rate lunare (in perioadele de promotii) fara absolut nici un comision sau cost suplimentar.
La cumparare nu vei primi doar o bicicleta grozava! Vei beneficia de un produs garantat si testat in spatele caruia se afla o vasta experienta in domeniu. Avantajele oferite de catre bicishop.ro sunt:
-reduceri sezoniere
-transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
-2 revizii tehnice gratuite
-service gratuit timp de 60 de zile
-cel mai bun pret garantat timp de 30 de zile
-plata prin card in magazin sau la domiciliul clientului (valabil pentru Bucuresti)
-garantie 2 ani de zile pentru biciclete
-plata in 10 rate lunare prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Bicishop se doreste a fi un magazin de biciclete online apropiat clientilor prin avantajele oferite, accesibil si usor de navigat datorita noii platforme de vanzare online.

Despre SC Bicishop SRL

Adresa website-lui : www.bicishop.ro
Adresa magazinului: Bucuresti, Str. Fabrica de Chibrituri 48 sector 5

Cristian Mihai