Fosa septica CriberNET - un brand romanesc

Piatra Neamt - 20 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Producatorul roman de fose septice Criber NET va pune la dispozitie o gama variata de fose septice de la cele mai mici volume pana la cele mai mari posibile.

Fosa septica CriberNET - un brand romanesc

In România la ora actuala majoritatea locuintelor rurale si buna parte din cele orasenesti (in special cartierele rezidentiale care se construiesc in zonele limitrofe ale oraselor) nu au posibilitatea racordarii la un sistem centralizat de canalizare.
Avem majoritatea caselor de la sate care au un WC in fundul curtii unde peste o groapa sapata in pamant este situat WC. Acesta este cazul denumit “toaleta uscata”. Acolo materiile fecale se depoziteaza si prin fermentare se descompun, solul fiind intr-o masura mai mica afectat de compusi din acest material deoarece se colmateaza rapid si nu mai circula nimic din exterior in pamant.Aceste tipuri de WC nu fac rau mare naturii dar nu asigura confortul necesar minim la care s-a ajuns sa se tinda si in satele romanesti.
Cerintele de confort minim impun ca si WC de la sate sa fie in case, apa curenta sa fie la chiuveta, la dus si la bucatarie. Aici apare adevarata problema. Investitia in confortul acesta (gresia, faianta, instalatiile, tronul de WC, chiuvetele, dusurile etc) este lasata neterminata dincolo de zidurile caselor deoarece teava de canalizare se lasa libera intr-o groapa pur si simplu. Nu mai vorbim ca sunt localitati unde aceste capete de conducte sunt deversate pe marginea unor santuri comunale.Aici este boala curata. Apele infestate cu compusii din materiile fecale si toate cele nocive din apele menajere se scurg neepurate in panza freatica si de acolo este usor de inteles ca o bem ca apa potabila.
SC Criber NET SRL Piatra Neamt a incercat de mai bine de 8 ani sa lamureasca populatia care investeste in confort sa nu lase investitia neterminata spre binele lor. Pentru a convinge am folosit si o politica de preturi pentru fosele septice care sa nu creeze sentimentul unei investiitii care nu poate fi realizata.
In mare masura am reusit! www.rezervoare.ro

Despre SC CRIBER NET SRL

SC Criber NET - Piatra Neamt producator de sisteme complete de epurare
ilenuta apetrei - 0755158189