Incep inscrierile la Atelierul de cunoastere de sine!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Pe 24 ianuarie 2011 incep oficial cursurile DanceON din cadrul Atelierului de cunoastere de sine, un program sustinut de trei actori deosebiti: Adelaida Zamfira, Ana-Ioana Macaria si Nicolae Nastasia.

Incep inscrierile la Atelierul de cunoastere de sine!

Cursurile se desfasoara in fiecare luni in intervalul orar 20:00-22:00, in incinta Scolii de dans DanceON. Adresa este str. Ion Brezoianu nr 23-25, et. 2, cladirea Universul, in apropierea parcului Cismigiu.

Despre Atelier

Atelierul de cunoastere de sine te poate ajuta sa elimini blocajele personale indiferent de natura lor sa comunici mai usor cu tine insuti, sa identifici problemele care iti stau in cale, sa te dezvolti si sa traiesti in concordanta cu nevoile si asteptarile tale.

Acesta nu este un curs traditional, pentru ca nimeni nu invata pe nimeni, profesorii sunt doar antrenori, care vor participa la acest proces de redescoperire a ceea ce exista de fapt in interiorul fiecaruia, declansand si starnind procese de gandire, stimuland creativitatea atat de necesara atat in viata profesionala cat si personala. Atelierul propune un spatiu liber de cercetare, prin care te poti imbogati interior, experimentand. Exercitiile propuse se adapteaza in functie de dinamica si personalitatea grupului, cat si de nevoile individuale.

Atelierul este sustinut de trei actori cunoscuti si recunoscuti: Adelaida Zamfira, Ana-Ioana Macaria si Nicolae Nastasia. Cursurile se desfasoara o data pe saptamana, un modul contine 8 sedinte cu durata de doua ore. La final, vei putea pune in practica noile cunostinte in cadrul unui eveniment, devenind pentru scurt timp tu insuti actor alaturi de colegii de grup.

Modulele au fost concepute ca un intreg menit sa antreneze si sa puna in evidenta cei trei mijlocitori ai comunicarii. Astfel, pe parcursul celor doua luni vei parcurge pe rand etapele Redescopera-ti vocea, Stimuleaza-ti creativitateasi Cunoaste-ti corpul.

Cost

Costul este de 400 de lei pe luna. Ai posibilitatea de a plati in avans sau de a achita lunar costurile. Poti plati prin numerar, card Visa sau MasterCard, Internet Banking sau OP. Daca detii cardul Avantaj poti achita in 6 rate lunare egale.

Inscrieri

Te poti inscrie online folosind formularul de inscriere disponibil pe www.danceon.ro, trimitand un mail pe adresa mihaela[at]danceon[dot]ro sau vizitandu-ne la sediul DanceON. Programul salii este cel afisat la rubrica ORAR din site.

Mai multe detalii pe blog.danceon.ro

Despre SC DANCE ON UNION SRL

DanceOn iti ofera momente de bucurie pentru timpul tau liber si ocazia sa traiesti emotia muzicii de la primul pas pana la finalizarea spectacolului. La DanceOn nu exista timiditate sau teama, ci doar ritm, gratie si talent.