Deco Termopane: Campanie pentru o informare corectă.

BUCURESTI - 11 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Echipa Deco Termopane anunţă demararea iniţiativei pentru o informare corectă a publicului interesat de tâmplăria din pvc. Invităm cu această ocazie persoanele avizate să contribuie la completarea paginii wikipedia dedicate.

Campania are ca scop construirea unei pagini web ce se doreşte a fi într-un timp cât mai scurt un instrument informativ eficient, complet şi de încredere atât pentru clienți, cât și pentru specialiştii în domeniu: producători, furnizori de echipamente și tehnologii, presă de specialitate. Vizitatorii site-ului vor găsi aici informații despre cum să-şi aleagă tâmplăria, tipuri de geam termopan, tipuri de sticlă, profile din pvc. Scrise pe înţelesul tuturor, materialele prezentate îşi propun să împărtăşească din experiența unor profesionişti din domeniu, să ofere soluţii şi idei. Intenţia este ca fiecare persoană ce intră în contact cu acest domeniu să fie cât mai bine informată în privinţa aceasta, pentru a fi capabilă să ia decizii corecte în vederea achiziţionării de tâmplărie pvc.

Cu această ocazie sunt invitaţi furnizorii, colaboratorii şi persoanele care pot contribui la completarea paginii dedicate tâmplăriei din pvc cu suportul platformei wikipedia. Locul dedicat se doreşte a fi o sursă imparţială de informare şi nicidecum o colecţie de anunţuri publicitare, astfel completarea paginilor făcându-se în conformitate cu regulile şi valorile impuse de wikipedia.

Despre SC DECO PLAST SRL

Deco Plast este o societate comercială cu capital integral privat ce a luat fiinţă în anul 2004. Principalul obiectiv de activitate al firmei îl reprezintă producerea şi comercializarea de tâmplărie din pvc. Partenerii de afaceri, respectiv furnizorii de materii prime şi tehnologie sunt în totalitate firme germane. Orientarea către client constituie axul principal al activităţii, pentru a fi permanent în concordanţă cu piaţa, cu cerinţele acesteia, pentru dezvoltarea permanentă a standardelor de calitate şi diversificarea serviciilor oferite de companie.
S.C. Deco Plast S.R.L.
Mihai Iliescu
0728.974.434

mihai@decopvc.ro