In premiera in Romania, DENT ESTET 4 KIDS lanseaza seria de traininguri Dental Care –Parenting

BUCURESTI - 26 octombrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

DENT ESTET 4 KIDS, singura clinica specializata in stomatologie pediatrica, lanseaza in data de 19 Noiembrie seria de traininguri Dental Care-Parenting, primele cursuri din Romania care pun in valoare importanta parintelui in deprinderea unor obiceiuri corecte ale copilului pentru dezvoltarea sanatoasa a danturii sale.

Dental Care -Parenting se adreseaza in special parintilor si isi propune sa-i ajute pe acestia sa aiba o viziune mai ampla asupra importantei medicului dentist in viata copilului, despre cum sa isi ajute copiii sa invinga teama de cabinetul stomatologic si, nu in ultimul rand, despre cum sa isi asculte copiii astfel incat acestia sa se simta intelesi.

Incidenta cariilor la copii este ingrijoratoare: 28% dintre copiii cu vârste între 2 şi 5 ani prezinta carii, 52% dintre copiii sub 11 ani au avut deja carii si 70% dintre bebelusi au carii de biberon, dintii sugarilor fiind afectati inainte de a erupe. Din acest motiv, informarea corecta a parintelui este esentiala pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului sau.

“Netratarea cariilor la copii poate avea, in timp, efecte grave asupra sanatatii intregului organism, iar acestea se datoreaza de cele mai multe ori unei informari gresite a parintelui. De aceea am initiat Dental Care -Parenting, un concept unic in tara noastra prin care deschidem drumul catre astfel de evenimente. Un parinte bine informat este mereu pregatit sa raspunda provocarilor micutului sau” dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Primul curs va avea ca tema aparatul dentar si se va desfasura in sediul clinicii DENT ESTET 4 KIDS. Trainingul va contine o parte teoretica si una ineractiva (demonstratii, discutii, intrebari), sustinute de doi medici specializati in ortodontie si un medic psiholog, iar la final copiii vor beneficia si de o consultatie gratuita.

Inscrierile la training se pot face pe site-ul http://de4kids.ro/parinti/sfaturi-pentru-parinti/cursuri-pentru-parinti-si-copii sau direct la sediul clinicii pana in data de 17 Noiembrie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-dent-estet-clinic-srl1/in-premiera-in-romania-dent-estet-4-kids-lanseaza-seria-de-traininguri-dental-care-parenting