Curs acreditat CNFPA Manager Proiect

Iasi - 13 august 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

IASI-Inca doua zile cand te poti inscrie la un pret promotional la cursul acreditat CNFPA
MANAGER PROIECT

Stimată Doamnă / Stimate Domn Director
Având în vedere că în viitorul apropiat pentru a face parte din echipele de implementare a proiectelor cu finanţare nerambursabilă va fi necesar ca minimum o persoană să aibă diploma acreditată de Manager de proiect, DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING vine în întâmpinarea dumneavoastră prin organizarea acestui curs.

Training MANAGEMENT DE PROIECT (Iasi :4-6 ; 11-13 SEPTEMBRIE )
Detalii: www.dtconsulting.ro
Development Training Consulting organizeaza Cursul autorizat de Manager de Proiect care urmareste dezvoltarea abilitatilor de baza in domeniu, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania - cod COR 241919) acreditat CNFPA si recunoscuti de catre Ministerul Muncii Familiei si Potectie Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii si Inovarii.
Obiectivele cursului:
•Intelegerea conceptului de management de proiect;
•Utilizarea instrumentelor specifice managementului de proiect;
•Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect;
•Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect;
•Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect;
Beneficiile participarii:
•Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;
•Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale;
•Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului;
•Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect;
•Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul;
Mai multe detalii pe http://www.dtconsulting.ro
Cu deosebit respect,
Director
Ficu ANGHEL