Curs autorizat Manager Proiect in Iasi in zilele de 11 - 12 si 17 - 19 SEPTEMBRIE 2010

Locul desfasurarii: Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 61 A

Organizator: Development Training Consulting

Development Training Consulting – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul autorizat CNFPA de Manager de Proiect,
care se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa acceseze Fonduri Europene, in special responsabililor cu atragerea de fonduri din institutii ale autoritatilor publice locale,
institutiilor de invatamant, potentialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, societate civila si alte institutii publice sau private.

In cadrul cursului se urmareste dezvoltarea abilitatilor de baza in domeniu, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania - cod COR 241919).
Acest curs este acreditat CNFPA si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Potectie Sociale si Ministerul Educatiei.
Cursul este sustinut de persoane cu experienta in sesiuni de formare, Management de Proiect si scrierea cereri de finantare pe diverse programe de finantare.

In cadrul cursului se vor organiza sesiuni specifice pentru cateva programe de finantare si vor si sustinute de persoane specializate pe programul respectiv:

-Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU);
-Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE);
-Programul Operational Regional (POR);
-Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR

Tematica:

- Planificarea proiectului;
- Analiza riscului proiectului;
- Implementarea proiectului;
- Proceduri de achizitii;
- Evaluarea proiectului;
- Managementul resurselor umane;
- Management financiar;
- Aplicatii practice.




office@dtconsulting.ro

Despre DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING S.R.L.

Dezvoltare personala si profesionala | Cursuri autorizate CNFPA | Consultanta | Solutii de business | Management de proiect | Formare de Formatori | Traininguri si Workshopuri tematice

Participare: Intrare libera