Digital IT Consulting ofera solutii oricaror probleme din domeniul IT

BUCURESTI - 3 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pentru ca Digital IT Consulting pune pe primul loc clientii, prima consultatie este oferita gratuit! Astfel, fiecare client are sansa sa se convinga de calitatea serviciilor noastre, fara a avea vreo cheltuiala, ci doar beneficii si in plus, convingerea ca Digital IT Consulting gaseste oricand cele mai bune solutii IT.

Digital IT Consulting ofera solutii oricaror probleme din domeniul IT

Permanenta eficienta de care da dovada echipa noastra, i-a convins pe actualii clienti de profesionalismul companiei, fapt ce i-a determinat sa nu renunte la serviciile noastre. Mai mult, aceasta satisfactie a vechilor clienti a atras multe alte companii, care au condus la imbogatirea portofoliul Digital IT Consulting.

Digital IT Consulting ramane oricand la dispozitia clientilor sai pentru a gasi impreuna solutia potrivita oricarei probleme ce tine de domeniul IT.

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite de Digital IT Consulting, puteti accesa oricand site-ul www.digitalit.ro.

Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL

Digital IT Consulting este partenerul care va ofera solutii si consultanta in rezolvarea oricaror probleme cu care va confruntati in exploatarea tehnicii de calcul in cadrul companiei dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie atunci cand doriti sa lasati pe mana unor profesionisti rezolvarea problemelor legate de sistemele Windows sau Linux pe care le utilizati, de reteaua locala sau Intranet a organizatiei dumneavoastra, de conexiunea la Internet pe care o utilizati.

Digital IT Consulting SRL
Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sector 6, Bucuresti
Tel. : 0311031911
Web: www.digitalit.ro