eLog.ro dezvolta primul proiect de CSR din SATU MARE

Satu Mare - 6 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

www.eLog.ro organizeaza un program national de colectare a consumabilelor uzate de imprimante color sau alb negru, copiatoare digitale si imprimante multifunctionale. Programul vine in sustinerea www.proiectsocial.ro ce are ca obiectiv sprijinirea copiilor bolnavi de cancer si familiile acestora.

eLog.ro dezvolta primul proiect de CSR din SATU MARE

www.eLog.ro colecteaza consumabilele uzate de imprimante, copiatoare digitale color si alb negru si imprimante multifunctionale, urmand ca acestea sa fie reconditionate si comercializate de catre voluntarii proiectsocial.ro in folosul copiilor aflati in nevoie.

“Vrem sa facem din aceasta actiune mai mult decat o simpla actiune de colectare. Includem dezvoltarea sustenabila proiectsocial.ro in planul nostru de afaceri. Scopul nostru este sa-i ajutam sa ajunga autonomi din punct de vedere financiar”, declara Adrian Matei director eLog.ro

Responsabilitatea Sociala Corporatista (CSR) pleaca de la ideea conform careia companiile au si un rol social in comunitate, dincolo de cel strict al obtinerii profitului. Aşa cum spune şi conceptul, o afacere sau o companie este in egala masura şi un cetaţean social şi are responsabilitatea a de contribui la o societate justa şi durabila.

Activitatea de colectare a consumabilelor uzate de imprimante laser sau imprimante cu jet de cerneala, aparate xerox si imprimante multifunctionale se face in spiritul protejarii mediului. Acest tip de activitate este reglementat de Hotararea de Guvern Nr.448 din 19 mai 2005. HG 48/2005 are ca obiectiv prevenirea producerii de deseuri de echipamente electrice si electronice, precum si refolosirea, reciclarea si alte forme de valorificare a acestora.

Proiectsocial.ro are ca obiectiv sprijinirea, copiilor si tinerilor, bolnavi de cancer, de asemenea si pe familiile acestora.

eLog.ro, este cel mai mare distribuitor din Romania de consumabile originale pentru imprimante, copiatoare digitale, imprimante multifunctionale,si fax-uri. E Logic Solutions compania care administreaza eLog.ro este de acum o companie implicata social.

EMITENT PERSOANA DE CONTACT
eLog Magazin Adrian Matei
www.elog.ro 004 0721 688 649

Despre SC E LOGIC SOLUTIONS SRL