Speculatii Forex si cu actiuni ale marilor companii din Europa, America de Nord si Asia/Pacific cu doar 500 de dolari prin BursaAgricola.ro

BUCURESTI - 17 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Altosonic si CGI Financial au lansat platforma de tranzactionare online Forex si pentru actiuni CFD. Aplicatia a fost integrata in site-ul www.BursaAgricola.ro. Site-ul este prezent in argitectura web din anul 2002 si devenit unul de referinta in industria agro-alimentara.

Altosonic si CGI Financial au lansat platforma de tranzactionare online Forex si pentru actiuni CFD. Aplicatia a fost integrata in site-ul www.BursaAgricola.ro prezent online din anul 2002 si devenit intre timp unul de referinta in industria agro-alimentara.

De acum, tot pe acest site se pot face si tranzactii Forex, cu indici bursieri, marfuri si actiuni in contracte pe diferenta (CFD). Serviciul este destinat investitorilor romani ce vor sa faca speculatii financiare pe cursul valutar si pe valoarea actiunilor cotate la marile burse ale lumii. “Am decis sa aducem utilizatorilor traditionali ai site-ului nostru aplicatia pentru tranzactii financiare pentru a-i familiariza cu mecanismul unei burse reale”, a declarat Marian Niculae, manager general al Altosonic.

Deschiderea contului este gratuita, iar la efectuarea tranzactiilor nu se percep comisioane. Suma necesara pentru deschiderea unui cont “mini” este de doar 500 de dolari, iar pentru cel standard pragul solicitat este de 2.000 de dolari. “Credem ca aceste niveluri sunt accesibile publicului romanesc, fiind cele mai bune de pe piata”, a declarat Marian Niculae.

In functie de suma depusa la deschiderea contului, clientii primesc bonusuri de 50$ - pentru un cont mini si 500$ pentru un cont standard. Singurele costuri de utilizare sunt dobanzile “overnight', percepute in cazul in care o pozitie este lasata deschisa peste noapte intre 2% si 8%, pentru pozitiile “long” respectiv “short”.

Utilizatorii beneficiaza de cotatii online, grafice, stiri, manuale traduse in limba romana si asistenta gratuita din partea Altosonic precum si de o platforma demo. “Ii sfatuim pe toti cei care doresc sa castige bani din speculatiile pe bursa sa utilizeze mai intai varianta demo ca si cum ar tranzactiona live pentru a acumula experienta fara riscuri si in mod gratuit”, adauga Niculae.

Ce inseamna CFD?

'CFD' sau 'Contractul pe Diferenta' permite clientilor de a se bucura de toate beneficiile pe care le au detinatorii unui portofoliu de actiuni, fara a fi fizic in posesia acelor actiuni. Investitorul trebuie sa aiba in cont doar 1%-2% din valoarea actiunilor pe care le cumpara dar beneficiaza in proportie de 100% de castigul din cresterea titlurilor cumparate.Pot fi tranzactionate actiuni ale marilor companii din Europa,America de Nord si Asia/Pacific.

Despre www.BursaAgricola.ro

Site-ul are aproape 2000 de utilizatori inregistrati si a fost lansat in anul 2002 pentru a aduce in acelasi loc cererea si oferta de cereale, legume, fructe, zootehnie si alimente. Aplicatia grupeaza anunturile de vanzare si cumparare pentru aceste categorii de marfuri. Tranzactiile se incheie prin contactul direct dintre vanzator si cumparator. In medie, aplicatia are peste 800 de vizitatori unici pe zi si este punctul de referinta pentru industria agro-alimentara.

Despre SC Editura AGRICOLA SRL

AltoSonic S.A.

Bucuresti

Romania