Cooper Pear anunţă lansarea site-ului cooperpear.ro

BUCURESTI - 27 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cooper Pear comunică lansarea site-ului cooperpear.ro. Site-ul este o platformă dedicată refinanţărilor şi oferă servicii de consultanţă tututor celor interesaţi de astfel de produse bancare.

.

Cooper Pear oferă consultanţă în procesul de întocmire a dosarului de creditare, suport în înţelegerea termenilor specifici, sprijin în procesul de aprobare şi nu în ultimul rând eficientizarea timpului prin scutirea clientului de nenumăratele drumuri către bănci.

“Ideea site-ului s-a născut din nevoia de a oferi clienţilor o soluţie facilă de informare cu privire la posibilităţile de reducere a ratelor lunare. În situaţia în care pe piaţă există nenumărate site-uri asemănătoare din punct de vedere al costurilor şi al caracteristicilor produselor de refinanţare, ne-am gândit să oferim o alternativă celor interesaţi de refinanţare, întocmindu-le oferte personalizate în funcţie de profilul lor de client şi de nevoile lor.” a declarat Vlad Elias, Managing Partner Cooper Pear.

Elementul de noutate al Cooper Pear constă în accesul la platformele interne ale instuţiilor financiare partenere. Prin încărcarea informaţiilor clientului în aceste aplicaţii se poate realiza un calcul de eligibilitate, iar clientul poate afla cu certitudine la care dintre ofertele bancare se încadrează. Cooper Pear prezintă avantajul de a oferi informaţii obiective şi complete despre ofertele instituţiilor financiare, astfel clientul va cunoaşte exact care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei oferte în parte.

Am transformat ofertele generale în oferte personalizate întocmite direct în aplicaţiile băncilor, lucru care a fost posibil datorită parteneriatului nostru cu cea mai mare companie de brokeraj bancar din România. Mai mult decât atât, prin prisma aceluiaşi parteneriat oferim consultanţă în vederea depunerii şi susţinerii dosarului de credit la banca aleasă de client, astfel încât timpul alocat pentru informare, luarea deciziei, întocmirea dosarului şi aprobarea lui scade considerabil” a precizat Vlad Elias.

Despre SC EGV Management Group SRL

Cooper Pear este un site care se adresează persoanelor aflate în impas financiar, care doresc să îşi refinanţeze creditele. Site-ul şi echipa din spatele său oferă un suport real în procesul de consiliere financiară a clientului şi în îndrumarea către banca şi oferta cea mai avantajoasă pentru client şi pentru necesităţile acestuia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-egv-management-group-srl/cooper-pear-anunta-lansarea-site-ului-cooperpear-ro